torstai 24. maaliskuuta 2016

täs on ollu vähän kaikenlaista

_1010780
_1020188
_1010783
_1020237

Olin tuossa muutamia taitteita sitten Rajala Go -tapahtumassa. Päivä koostui workshopeista, luennoista, koulutuksista ja illasta keikan soitti Roope Salminen & Koirat yhtye. Itselleni henkilökohtaisesti parhaimmat pätkät päivästä oli luennot jotka pyörivät videokuvauksen ympärillä. Liikkuva kuva on mulle miellyttävin asia mitä silmiin voi heijastua kun puhutaan kameralla toteutettavista asioista ja näin ollen mielellään kuulen jos joku siitä jaksaa kertoa. Jäi inspiroimaan.

Rajala Ambassador - sivuille on jo ilmestynyt meidän ottamat keikkakuvat joita on mahdollisuus käydä nyt äänestämässä vielä muutaman päivän ajan.

Mulla on videomatskua tapahtumasta kovin, mutta asioiden päällekkäisyys ei anna periksi niiden editoimiseen joten tyydytään fiilistelemään kuvia ja vähän kiireettömän ajanjakson aikana voisin koota lyhyen koosteen tapahtumasta.

Päivä oli pitkä, mutta antoisa. Sain vähän lisää tietoa käytössä olevasta kamerasta johon en itse ole ollut kovin tyytyväinen tämän lyhyen käytön jäljiltä. Innolla odotan seuraavaa käteen annettevaa testikameraa.

Taajamajuna matkasi illalla takaisin Kouvolaan ja päässä juoksenteli mietteitä siitä, että mihin on tähtäämässä tämän kaiken kanssa ja ennen kaikkea miksi.

Juuri siksi.

Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti