tiistai 9. joulukuuta 2014

sekä tarpeeksia kahvia pysyäkseen hereillä hetkessä


levotonta hypyillä maustettua ajatusvirtaa,

pieniä räjähdyksiä jotka muuttaa hetkessä nykyisen, mutta varsinkin edellisen elämän laatua. loksahduksia. siksi asioita tapahtuu. siksi kompastelee.

"sä oot kyllä niin tunne eläjä". niimpä. joskus sitä toivoo, että osaisi katsoa maailmaa ja elämää jotenkin enemmän pintapuolin. mä hyppään toisinaan turhan syville vesille ja siksi ahdistus. mutta loppujen lopuksi tää tälläinen päästä pursuava jatkuva runoilun, haaveilun, kaljan ja teen tarve on ihan mahtavaa. syvemmällä tää kaikki on mun mielestä paljon kauniimpaa. hauraus. kun loksahtaa. se tuntuu luissa ja ytimissä. vähän kevyempää ympärillä. niihin juttuihin ei törmää pinnalla.

Yksin Sateessa -tanssifestarit oli täynnä alastomuutta. se sai mut vähän turhautumaan tätä alaa kohtaa. oikeesti. eikö kukaan osaa luoda mitään uutta. paljastaa itsestään muutakin kuin takapuolen ja kikkelin. konkreettinen riisuutuminen täyden yleisön edessä on näille ihmisille niin helppoa. kyse laiskuudesta vai ideoiden loppumisesta? mä ehkä haluan kirjoittaa tästä pidemmän kaavan mukaan teille joten jätän nämä lauseet nyt vain näin.

"ihmiset eivät elä enää, sillä he ovat jo tulevaisuudessa"
hah. totta taitaa ainoastaan olla tämä hetki. miksi sitä toisinaan saa meidät kiinni elämässä illuusiossa. niinä hetkinä on olematta.

Samuli Putro pysäytti mut taas. luin nimittäin omat sanani hänen lauseista. onneksi poju jaksaa mun ikuisia juoksevia ajatuksia ja sitä kuinka mun on pakko kyseenalaistaa jokaikinen asia mussa tai mun ympärillä koska, muuten en mä olisi varmaan ikinä tajunnut miten mä oikeasti ajattelen ja missä mulla nimenomaa mättää. silmiät auki.

mä pelkään epäonnistumista, koska tuntuu, että se määrittäisi mut ihmisenä. eihän se niin ole. vaati liikaa aikaa, että sanoin sen ääneen. vielä enemmän aikaa, että itse kuulisin mitä sanon. tänään kuitenkin. putron sanat vaan vahvisti tämän. ehkä musta voi vielä tulla jotain.

/alexa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti